White Paper auf labo.de

Bereit gestellt von Sartorius AG

Tips and Tricks for Beer Filtration

When doing microbial testing on any carbonated beverage whether it is soda, champagne, sparkling wine, seltzer, sparkling water, or beer, the most challenging aspect is filtering 100mL of product. This doesn’t matter if the product is from within the manufacturing process or the actual final product, it can take seemingly forever to filter. In our years of microbiology experience, there are a few tricks we have learned that can help speed up filtration, without damaging any potential spoilage bacteria, yeast, or mold within the sample. Here are a few helpful examples:

Zum White Paper

Einbindung der Sartorius Cubis II Waagen in STARLIMS unter Berücksichtigung von cGMP/cGLP-Anforderungen

Bereitgestellt von Sartorius und Abbott Informatics

Labor-Informations-Management-Systeme (LIMS) werden in GMP-regulierten Bereichen zunehmend wichtig, um Datenintegrität und schnellere Arbeitsabläufe zu gewährleisten.

Sartorius und Abbott Informatics, Anbieter der Lösung STARLIMS, haben eine computergestützte Lösung für eine Einbindung der Sartorius Cubis II Waagen in STARLIMS unter Berücksichtigung von cGMP/cGLP-Anforderungen entwickelt.

Zum White Paper